Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво означават тия грешки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
    Кога всъщност ти го дава това към маса? Ако караш по инерция е нормално да ти го даде На място като я форсираш не трбява да ти го показва това.
    Странното е, че работи когато си поиска. Не мога да разбера на какво се дължи. Като че ли има слаба връзка някъде по кабелите, но не ми се вярва.

Alfa Romeo GTV 2.0 TS 16V 155 bhp, K&N Sport Filter, PowerFlexed, Eibach Pro Sport Kit.

Comment

Първоначално публикувано от kalvach Покажи съобщение
      Странното е, че работи когато си поиска. Не мога да разбера на какво се дължи. Като че ли има слаба връзка някъде по кабелите, но не ми се вярва.
      Като караш по инерция е нормално да ти даде под 0,100 мв. А алфа диага това го дава като късо.

На място като форсираш трябва да се движи в рамките на 0,450 - 0,650. И да се задържа на 0,500 най-вече.
      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

колеги майстора ми каза че моя дебитомер завършва на 114 къде мога да погледна цени или поне да видя пълния код на тоя модел че да го потърся в нета
        ALFA ROMEO GTV 2.0 TS / Punto GT3 8V / BMW 530D E60

Comment

Първоначално публикувано от KaTsArA Покажи съобщение
          колеги майстора ми каза че моя дебитомер завършва на 114 къде мога да погледна цени или поне да видя пълния код на тоя модел че да го потърся в нета
          Странно няма такъв дебитомер на 2.0ТС ?
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Ето едно мое видео с ламбада на 4 месеца, и дебитомер на 5.......
            http://ferrarist-niki.com/my20TC.avi
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Не забравяйте, че ЕКУ-то има за главна цел мотора да работи! С най-нисък приоритет е да праща реални данни.

Най-добре се мери сонда с осцилоскоп или с волтметър когато няма наличен осцилоскоп. Алфадиаг-а показва просто информативно някви данни дето ти си подал газ, ама те данните при форсирането идват чак когато върнеш газта, после подаваш то ти показва 0,01 волта и се чудиш кво става... а то инфото идва по-късно...
              Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                Алфадиаг-а показва просто информативно някви данни дето ти си подал газ, ама те данните при форсирането идват чак когато върнеш газта, после подаваш то ти показва 0,01 волта и се чудиш кво става... а то инфото идва по-късно...
                Така както го представяш излиза че има 3-4-5 сек разлика в реакцията на програмата, а това определено не е така, ся че съм настроил кепчъра на 2 фрейма на сек е друго нещо......не мисля че между най по-по-най екзаминера и тъпия Диаг да има повече от половин сек разлика в отчитанията, а и чак толкоз про софт и хардуер не ми трябва за нещо такова......
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Колеги нуждая се от вашия съвет Стана ясно че дебитомера ми е развален 0 280 217 111 е номера му !
                  В бош ми казаха че струва 356 без ддс , но проверих и в александър ауто пловдив и ми казажа че при тях струва 160 лв но не е бошовски ! Има ли и други алтернативи и кой да избера и дали си заслужава да дам толкова пари за оригиналния
                  ALFA ROMEO GTV 2.0 TS / Punto GT3 8V / BMW 530D E60

Comment

Първоначално публикувано от KaTsArA Покажи съобщение
                    Колеги нуждая се от вашия съвет Стана ясно че дебитомера ми е развален 0 280 217 111 е номера му !
                    В бош ми казаха че струва 356 без ддс , но проверих и в александър ауто пловдив и ми казажа че при тях струва 160 лв но не е бошовски ! Има ли и други алтернативи и кой да избера и дали си заслужава да дам толкова пари за оригиналния
                    Втора ръка или нов Бош
                    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                    sigpic
                    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
                    X